Ένας άνδρας στη Λαμία έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας.
Ο λόγος για έναν 68χρονο Λαμιώτη που έπεσε από σκαλωσιά ύψους 6 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης κι από κει λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, λίγες ώρες αργότερα ο άτυχος εργάτης άφησε την τελευταία του πνοή, συνέπεια των σοβαρών τραυμάτων του.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, που ανέλαβε την προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.