Ένας άνδρας στη Λαμία έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας.
Ο λόγος για έναν 68χρονο Λαμιώτη που έπεσε από σκαλωσιά ύψους 6 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης κι από κει λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, λίγες ώρες αργότερα ο άτυχος εργάτης άφησε την τελευταία του πνοή, συνέπεια των σοβαρών τραυμάτων του.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, που ανέλαβε την προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.