Ένα κοριτσάκι 2,5 ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από σιντριβάνι στην περιοχή της Καλλιθέας το βράδυ της Κυριακής (8/2).
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μετά από τιτάνιες προσπάθειες οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Κύπρου. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσαν από το σημείο, ειδοποιήθηκαν για το συμβάν, έβγαλαν το παιδί από το σιντριβάνι και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ.
Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη και το επανέφεραν. υΤο παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο πατέρας της ανήλικης προσήχθη και εξετάζεται από τις Αρχές.
Το παιδί ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, είδα ότι μαζί του ήταν ο πατέρας του, δήλωσε μεταξύ άλλων αυτόπτης μάρτυρας.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.