Στη σύλληψη ενός 16χρονου για τον ξυλοδαρμό συνομηλίκου του έξω από σχολείο στο Αίγιο, προχώρησε η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 εκτός από τον ανήλικο συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση ανηλίκου.
Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το Ειδικό Σχολείο του Αίγιου, όταν ο 16χρονος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, επιτέθηκε στον συνομήλικό του και άρχισε να τον χτυπά.
Το 16χρονο μεταφέρθηκε τραυματισμένο αρχικά στο νοσοκομείο Αιγίου, στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο και από εκεί
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας