Ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην Κρήτη, αν όχι και στην Ελλάδα φωταγωγήθηκε την Κυριακή, στην περιοχή του Ομαλού στα Χανιά.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε από το μεσημέρι στο Ξυλόσκαλο, την είσοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς, για να παρακολουθήσει την φωταγώγηση του δέντρου, το ύψος του οποίου ξεπερνά τα 40 μέτρα, σύμφωνα με το zarpanews.gr.
Στην εκδήλωση έγινε και μουσικό σόου, ενώ προσφέρθηκε φαγητό και αλκοόλ. Μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν στον Ομαλό, θαύμασαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που εντυπωσιάζει.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί