Πανικό προκάλεσε στην Κρήτη οδηγός αγροτικού οχήματος που πήγαινε ανάποδα στο δρόμο εξόδου από το λιμάνι της Σούδας προς Χανιά.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, το αυτοκίνητο κατευθύνεται προς λιμάνι Σούδας, βρισκόμενο σε λάθος λωρίδα και έρχεται σχεδόν κατά μέτωπο με λεωφορείο..
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από θαύμα δεν υπήρξε σύγκρουση με κάποιο άλλο όχημα.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη