Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε σήμερα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να επισκεφθεί τον Πάνο Ρούτσι, ο οποίος συνεχίζει για 22η ημέρα την απεργία πείνας του.
«Ένας άνθρωπος υποφέρει και ήρθα να δω αυτό τον άνθρωπο που υποφέρει», δήλωσε ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, θέλοντας με την παρουσία του να εκφράσει συμπαράσταση στον πατέρα που θρηνεί το παιδί του.
Ο Πάνος Ρούτσι, εμφανώς εξαντλημένος, σηκώθηκε με τη βοήθεια των υποστηρικτών του για να χαιρετήσει τον Αρχιεπίσκοπο, με τον οποίο αντάλλαξαν λίγα λόγια σε χαμηλούς τόνους.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events