Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το flashnews.gr, μόλις πριν έναν χρόνο μία 50χρονη γυναίκα είχε προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του Βούλγαρου.
Τον Μάιο του 2024, ο 56χρονος είχε σχέση με μία 50χρονη, η οποία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι τη χτύπησε αλύπητα με ξύλο και στη συνέχεια προσπάθησε να τη βιάσει. Στη συνέχεια την έσπρωχνε βίαια πάνω σε βράχια.
Οι αστυνομικές αρχές είχαν κινητοποιηθεί αμέσως και είχαν συλλάβει τον 56χρονο Βούλγαρο. Λίγο αργότερα, όμως, αφέθηκε ελεύθερος.
Δεν άργησε να επαναλάβει τις πράξεις του αυτή τη φορά στη νυν 45χρονη σύντροφό του. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί (19/8) στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.