Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και την μαχαίρωσε στο στήθος - Συνελήφθη 56χρονος στα Χανιά
Η 45χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
Σύμφωνα με το cretapost.gr, η 45χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων φέροντας τραύμα από μαχαίρι στο στήθος. Άμεσα οι γιατροί την εισήγαγαν στο χειρουργείο όπου και υπεβλήθη σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και από έρευνα προέκυψε πως πρόκειται για θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
Όλα ξεκίνησαν από καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι στο σπίτι τους σε περιοχή του δήμου Αποκόρωνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος ξυλοκόπησε τη γυναίκα και όταν αυτή προσπάθησε να διαφύγει την μαχαίρωσε.
Ο 56χρονος συνελήφθη ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.