Έκκληση προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της Βόρειας Χίου απηύθυνε στην κυβέρνηση ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης.
«Χρειάζεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση στη Βόρεια Χίο, μετέφερα ήδη αίτημα στην Κυβέρνηση. Στηρίζοντας κατοίκους & επιχειρήσεις», έγραψε συγκεκριμένα ο Νότης Μηταράκης σε ανάρτησή του στο Facebook.
Σημειώνεται ότι στη Χίο εστάλη νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Παρπαριά, ενώ το μέγεθος της καταστροφής από τη φωτιά εκτιμάται πως είναι τεράστιο.
Δείτε βίντεο:
Κλείσιμο
Πλατφόρμα υποβολής αίτησης για προσωρινή διαμονή πυρόπληκτων της Χίου
Ειδική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για προσωρινή διαμονή των πυρόπληκτων της Χίου δημιουργήθηκε και λειτουργεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Την πλατφόρμα δημιούργησε το υπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία με Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και θα λειτουργεί επικουρικά επικουρικά των παροχών από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια και Δήμοι).
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.