Με μια εντυπωσιακή ψαριά επέστρεψαν από τη λίμνη Πολυφύτου στην Κοζάνη, σήμερα, Τετάρτη, τα αδέρφια Χάρης και Μάρκος Μποντιού καθώς έβγαλαν ένα γουλιανό βάρους περίπου 100 κιλών και μήκους 2,70 μέτρων.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα αδέλφια από το Βελβεντό επέστρεψαν από την ίδια λίμνη με τέτοιου μεγέθους ψάρια.
Τον Μάρτιο του 2021 είχαν ψαρέψει έναν γουλιανό 135 κιλών και μήκους 2,70 μέτρων που τότε είχε πουληθεί για αγορά του εξωτερικού ενώ την ίδια εβδομάδα είχαν επιστρέψει με ένα ψάρι 110 κιλών.
Περίπου έναν χρόνο νωρίτερα, τον Απρίλιο του 2020, η εντυπωσιακή ψαριά τους αφορούσε ένα ίδιου είδους ψάρι που ζύγιζε 127 κιλά κι είχε ύψος 2,45 μέτρα
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).