Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα ρεύματα εξόδου των μεγάλων οδικών δικτύων της Αττικής, καθώς πέραν από των μετακινήσεων της Παρασκευής, συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων του Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, μποτιλιαρισμένη είναι η άνοδος του Κηφισού, από τα ΚΤΕΛ Λιοσίων μέχρι τη Μεταμόρφωση. Έντονη κίνηση παρατηρείται και στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα της εξόδου, από το Χαϊδάρι έως το Σκαραμαγκά, ενώ στην Αττική Οδό παρατηρούνται καθυστερήσεις:
15’- 20΄ από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης,
5'-10΄ στην έξοδο για Λαμία.
Ταυτόχρονα, καραμπόλα σημειώθηκε στην Ιερά Οδό, στο ύψος της Χαρτεργατών, στο ρεύμα προς Κηφισό, με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων.
Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ο δικυκλιστής.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.