Λίγα λεπτά πριν τις 11:00 το πρωί της Κυριακής έφτασε η Ειρήνη Μουρτζούκου στο Δικαστικό Μέγαρο Αχαΐας, για να απολογηθεί στην ανακρίτρια Πατρών, μετά τη σοκαριστική ομολογία ότι ευθύνεται για τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών.
Η κατηγορουμένη κατά την προσαγωγή της φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, είχαν σχηματίσει γύρω της έναν προστατευτικό κλοιό.
Η είσοδος της Ειρήνης Μουρτζούκου στα δικαστήρια έγινε από πόρτα στη συμβολή των οδών Γούναρη και Κορίνθου, ώστε να μην χρειαστεί να διανύσει μεγάλη απόσταση μέχρι να φθάσει στο γραφείο της ανακρίτριας, που βρίσκεται στο ισόγειο του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας.
Έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, οι οποίοι μόλις είδαν την Ειρήνη Μουτρζούκου να βγαίνει από το αυτοκίνητο της Αστυνομίας που τη μετέφερε, άρχισαν να την αποδοκιμάζουν.
Παράλληλα, έξω από τα δικαστήρια βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς και μία διμοιρία των ΜΑΤ.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.