Νέες καταγγελίες για όσα γίνονταν στον ΟΠΕΚΕΠΕ με μεθοδεύσεις ορισμένων έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις από την έρευνα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας.
Φαίνεται πως πολλά χρήματα κατέληγαν σε τσέπες ατόμων που δεν ήταν αγρότες, στερώντας τεράστια ποσά από τον αγροτικό κλάδο.
Σύμφωνα με καταγγελία του αμυγδαλοπαραγωγού Κώστα Μητροδήμου, συγγενικό πρόσωπο πρώην αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ φέρεται να ενοικίαζε στο αεροδρόμιο της 112 ΠΜ ελαιώνα με πάνω από 2.500 δέντρα.
Το συμβόλαιο για το οικόπεδο στην 112 Πτέρυγα Μάχης
Επιπρόσθετα «πάρτι» γινόταν και με τη λίμνη Κάρλα, καθώς πριν την πλημμύρα κάποιοι δήλωναν εκτάσεις για ντομάτα και πατάτες προκειμένου να λάβουν επιδοτήσεις και μετά τα εμφάνιζαν ως βοσκότοπο!
Κλείσιμο
Στον αγροτικό κόσμο πάντως υπάρχει αγανάκτηση για τα εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν και κατέληξαν σε τσέπες άσχετων με τον αγροτικό τομέα.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.