Ελεύθερος με αναμορφωτικά μέτρα αφέθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 14χρονος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε 15χρονο, με σκοπό να του αρπάξει το παντελόνι που φορούσε.
Ο ανήλικος, στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται.
Το περιστατικό, σύμφωνα με τη δικογραφία, συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον Εύοσμο. Οι δύο νεαροί φαίνεται να γνωρίζονταν μεταξύ τους.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.