Νεκρή εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή των Γουρνιών Παχιάς Άμμου η Μικέλ Πελέκ, 65χρονη Ισραηλινή υπήκοος η οποία αγνοούταν από την περασμένη Τέταρτη.
Το σώμα της άτυχης γυναίκας είδε να επιπλέει κοντά στις ακτές της περιοχής ντόπιος ψαράς οποίος επικοινώνησε με τις αρχές. Σύμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομίας που μίλησε στην ΕΡΤ το πτώμα που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή των Γουρνιών ταυτοποιήθηκε και ανήκει στην αγνοούμενη 65χρονη.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το λιμενικό. Επιτόπου σπεύδει Ιατροδικαστής, ενώ θα ακολουθήσει νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου.
Δεν υπάρχουν σύμφωνα, με τις πρώτες πληροφορίες, στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.