Η 78χρονη βρισκόταν εντός του ασθενοφόρου που ενεπλάκη στο τροχαίο και τραυματίστηκε σοβαρά ενώ η 53χρονη που τραυματίστηκε όταν έπεσε η κολώνα έχει πολλαπλές κακώσεις και αναμένεται να χειρουργηθεί.
Πώς έγινε το τροχαίο
Το τροχαίο έγινε στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου Β’ και Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Παγκράτι όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο που κινούνταν επί της λεωφόρου Βασ. Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Χίλτον, συγκρούστηκε με ΙΧ όχημα που εξήλθε από την οδό Βασ. Γεωργίου Β’, ερχόμενο από το Παγκράτι. Από τη σύγκρουση, το ασθενοφόρο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στη νησίδα.
Η πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα την πτώση της κολώνας, η οποία καταπλάκωσε δύο πεζούς που κινούνταν στο σημείο.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.