Tο γαλλικό Αεροπλανοφόρο CHARLES DE GAULLE αγκυροβόλησε σήμερα Σάββατο 12 Απριλίου στον όρμο Φαλήρου, στο πλαίσιο της Επιχείρησης «CLEMENCEAU 25».
Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο γαλλικό αεροπλανοφόρο, όπου τον υποδέχθηκε ο Γάλλος Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης Task Force 473, Υποναύαρχος Jacques Mallard και ο Κυβερνήτης του αεροπλανοφόρου, Πλοίαρχος Georges-Antoine Florentin.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.