Tο γαλλικό Αεροπλανοφόρο CHARLES DE GAULLE αγκυροβόλησε σήμερα Σάββατο 12 Απριλίου στον όρμο Φαλήρου, στο πλαίσιο της Επιχείρησης «CLEMENCEAU 25».
Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο γαλλικό αεροπλανοφόρο, όπου τον υποδέχθηκε ο Γάλλος Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης Task Force 473, Υποναύαρχος Jacques Mallard και ο Κυβερνήτης του αεροπλανοφόρου, Πλοίαρχος Georges-Antoine Florentin.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.