Ο 62χρονος οδηγός του φορτηγού που μετέφερε ψάρια στη Χαλκιδική- σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια - αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση.
Παράλληλα, ο 26χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί αύριο στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικής βλάβης.
Σημειώνεται ότι κατά τη σύλληψή του, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, καθώς οι Αρχές του την είχαν αφαιρέσει για 5 χρόνια, λόγω υποτροπής για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη αστυνομικός που παρασύρθηκε από το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 62χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Η 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών φέρει σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη, στον αυχένα αλλά και στο μάτι. Βρίσκεται σε καταστολή, διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Η κατάσταση της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και οι πρώτες μέρες νοσηλείας της θα κρίνουν και την πορεία της υγείας της. Νωρίτερα, η γυναίκα είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης.
Από την παράσυρση έχασε τη ζωή του και ένας 34χρονος.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.