Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία θα προχωρήσει την Παρασκευή (21/3) η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) με αίτημα τη μονιμοποίηση των με αίτημα τη μονιμοποίηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των Δήμων που απασχολούνται σε προγράμματα ΕΣΠΑ.
Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί, για τις 11π.μ., συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας (Δραγατσανίου 8). Θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15).
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία και καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
ΑΔΕΔΥ: Κήρυξε 24ωρη απεργία στις 21 Μαρτίου για τους κοινωνικούς λειτουργούς
Στο αίτημα του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ανταποκρίθηκε η ΑΔΕΔΥ και προκήρυξε 24ωρη απεργία για τις 21 Μαρτίου.
Η συγκεκριμένη κινητοποίηση αφορά τους κοινωνικούς λειτουργούς όλων των υπηρεσιών κι όλων των φορέων του δημοσίου τομέα για «να τιμήσουν αγωνιστικά την Παγκόσμια Ημέρα της Κοινωνικής Εργασίας που έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Δράσης για την προβολή του σημαντικού ρόλου των Κοινωνικών Λειτουργών και της Κοινωνικής Εργασίας στην προάσπιση των αρχών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και να συμμετέχουν στις κατά τόπους συγκεντρώσεις».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.