Κλειστοί σήμερα τρεις σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης
Οι σταθμοί θα κλείσουν στις 11 το πρωί του Σαββάτου με εντολή της ΕΛΑΣ
Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα τρεις σταθμοί του Μετρό της Θεσσαλονίκης, με εντολή της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, τρεις σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν κλειστοί.
Πρόκειται για τους σταθμούς «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι», για τους οποίους θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ώρα επαναλειτουργίας τους.
«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, το Σάββατο 15/3 στις 11.00, θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι.
«Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται, χωρίς να σταματούν σε αυτούς. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ώρα επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων σταθμών. H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.