Δύο σεισμοί με διαφορά σχεδόν μία ώρα πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη, με τον πιο πρόσφατο στον νομό Λασιθίου.
Σεισμός σημειώθηκε στις 18:38 ανοιχτά της Παλαιόχωρας Χανίων το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και την αναθεωρημένη λύση η σεισμική δόνηση ήταν εντάσεως 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα. νότια νοτιοδυτικά της Παλαιοχώρας Χανίων και το εστιακό βάθος ήταν 13,9 χιλιόμετρα.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, άλλος ένας σεισμός σημειώθηκε στο Λασίθι, ύψους 4,8 Ρίχτερ.
Ο σεισμός αυτός, σημειώθηκε στις 17:40, όπως αναφέρει και η αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ενώ το επίκεντρο εντοπίζεται 70 χιλιόμετρα νότια - νοτιοδυτικά της Χρυσής Λασιθίου με εστιακό βάθος 24,7 χιλιόμετρα.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών