Παρά την βροχή και το κρύο, αρκετοί ήταν οι Λευκωσιάτες που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Λευκωσίας για να τιμήσουν τα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, πριν από 2 χρόνια.
Ελληνοκύπριοι όλων των ηλικιών κρατώντας πλακάτ που γράφουν, «Δεν έχω Οξυγόνο», «Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή», «Πάρε με ότ(αν) φτάσεις» και «Δικαιοσύνη για τα παιδιά που χάθηκαν», απαιτούν διαφάνεια και τιμωρία των υπευθύνων.
Η συγκέντρωση γίνεται χωρίς προβλήματα και με διακριτική παρουσία της Αστυνομίας. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γίνονται και στη Λεμεσό, την Λάρνακα και την Πάφο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.