Το τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 28χρονος εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 30 μέτρων, σύμφωνα με το e-maistros.gr.
Από την πρώτη στιγμή, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, καθώς υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο γενικό νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.
Το Αμπελάκι Αμφιλοχίας θρηνεί την απώλεια του 28χρονου, ο οποίος είναι ο δεύτερος νέος που χάνει τη ζωή του σε τροχαίο μέσα σε διάστημα μόλις ενάμιση μήνα. Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ένας ακόμη 27χρονος είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.