Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή στα ανατολικά της Παλιόνησου στην Κάλυμνο.
Στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, το οποίο περισυνέλεξε τη σορό.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Το Βουβάλειο», ενώ πρόκειται να αποσταλεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, για την υπόθεση συνελήφθη ένας 70χρονος για παράβαση του άρθρου 365 του Π.Κ. «προσβολή μνήμης νεκρού», καθώς ανάρτησε δημόσια σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης βιντεοληπτικό υλικό της σορού, πριν τη περισυλλογή της.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του 70χρονου.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.