Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά και στο ύψος της Μεταμόρφωσης, έχει προκαλέσει δυσχέρειες στην κυκλοφορία.
Λόγω της σύγκρουσης έχουν κλείσει οι δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, στο ύψος της οδού Αναγεννήσεως. Προβλήματα παρατηρούνται και στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος του Αιγάλεω, ενώ «στα κόκκινα» είναι και αρκετά σημεία στην Κηφισίας από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι την Αλεξάνδρας, και στα δύο ρεύματα.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.