Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 26χρονος
Τα αποτυπώματά του εντοπίστηκαν στο εσωτερικό μιας σακούλας στο διαμέρισμα - Ο 26χρονος είχε συλληφθεί το 2020 για εμπλοκή σε επεισόδιο κατά του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ
Προθεσμία για να απολογηθεί στην αρμόδια ανακριτική αρχή το Σάββατο έλαβε ο 26χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της έκρηξης επί της οδού Αρκαδίας στους Αμπελόκηπους.
Υπενθυμίζεται ότι τα αποτυπώματα του 26χρονου εντοπίστηκαν στο εσωτερικό σακούλας, της ίδιας που βρέθηκαν και αυτά του Νίκου Ρωμανού που είναι προφυλακισμένος. Επίσης, ο 26χρονος είχε συλληφθεί και για εμπλοκή σε επεισόδιο κατά του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ το 2020.
Η έκρηξη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στηνοδό Αρκαδίας έγινε στις 31 Οκτωβρίου και ο 26χρονος είναι ο πέμπτος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως συνελήφθη ο Νίκος Ρωμανός, ένας άνδρας που βρισκόταν κοντά στο διαμέρισμα την ώρα της έκρηξης, η γυναίκα που τραυματίστηκε και η γυναίκα που είχε παραλάβει τα κλειδιά του σπιτιού.
Πλέον, η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα των ερευνών από τα Εγκληματολογικά για τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και αναλόγως θα κινηθεί για ενδεχόμενες νέες συλλήψεις.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους