Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε πριν από λίγο στο ανακριτικό γραφείο ο Νίκος Ρωμανός προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της έκρηξης στο διαμερισμα επί της οδού Αρκαδίας στους Αμπελόκηπους.
Έξω από το ανακριτικό γραφείο συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα υποστήριξής του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρωμανός συνελήφθη μετά από τον εντοπισμό ενός αποτυπώματός του σε μία σακούλα που βρισκόταν στο διαμέρισμα που ισοπεδώθηκε από την έκρηξη.
Μάλιστα, σε δηλώσεις του προ ημερών, ο δικηγόρος του κ. Νίκος Αλετράς, ανέφερε ότι πέντε χρόνια μετά την αποφυλάκιση του ουδέποτε ενόχλησε τις Αρχές και δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή με οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.