Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε πριν από λίγο στο ανακριτικό γραφείο ο Νίκος Ρωμανός προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της έκρηξης στο διαμερισμα επί της οδού Αρκαδίας στους Αμπελόκηπους.
Έξω από το ανακριτικό γραφείο συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα υποστήριξής του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρωμανός συνελήφθη μετά από τον εντοπισμό ενός αποτυπώματός του σε μία σακούλα που βρισκόταν στο διαμέρισμα που ισοπεδώθηκε από την έκρηξη.
Μάλιστα, σε δηλώσεις του προ ημερών, ο δικηγόρος του κ. Νίκος Αλετράς, ανέφερε ότι πέντε χρόνια μετά την αποφυλάκιση του ουδέποτε ενόχλησε τις Αρχές και δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή με οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.
Η σειρά Nature’s Promise, αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος, συνδυάζει ποιότητα, φυσικά συστατικά και πλούσια γεύση, με περισσότερες από 140 επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας.