Προφυλακιστέα κρίθηκε πριν από λίγο με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η 33χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της έκρηξης στο διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας, στους Αμπελόκηπους.
Η 33χρονη απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια που την επισκέφθηκε στον «Ευαγγελισμό» μαζί με τον αρμόδιο εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, για τέσσερις κακουργηματικές και δύο πλημμεληματικές κατηγορίες. Η γυναίκα, φέρεται να έδωσε τυπική απολογία στην ανακρίτρια, χωρίς να απαντήσει στις ερωτήσεις της.
Ο συνήγορος της 33χρονης Κώστας Παπαδάκης κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο κατά πληροφορίες ανέφερε ότι η εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και πως δεν μπορεί να απολογηθεί λόγω της κατάστασης της υγείας της. Ακόμη ο συνήγορος ζήτησε την παράταση της απολογίας της εντολέα του για μία εβδομάδα, αίτημα το οποίο και απορρίφθηκε.
Η κατηγορούμενη με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη καταδίκασε και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η κατηγορούμενη θα παραμένει στον «Ευαγγελισμό» για όσο το απαιτεί η κατάστασης της υγείας της και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις φυλακές.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).