Ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε σήμερα σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και παρουσίασε τις τιμές που βρήκε σε λαϊκή αγορά των Βρυξελλών.
Σε ένα βίντεο που τράβηξε όσο βρισκόταν στην βελγική πρωτεύουσα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ έδειχνε τις τιμές σε λάδι, ελιές και ψάρια: «Εδώ στην κεντρική αγορά των Βρυξελλών βρήκαμε λάδι Μεσσαρά 750 γραμμάρια με τιμή 15 ευρώ, και λάδι Καλαμάτας επίσης 15 ευρώ, όσον αφορά τις ελιές 20 ευρώ το κιλό».
Οι ξηροί καρποί επίσης είναι 20 ευρώ το κιλό στην κεντρική αγορά των Βρυξελλών.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4yqfgwppfht)
Στα θαλασσινά οι τιμές φάνηκε πως ήταν επίσης υψηλές με φτάνοντας ανά κιλό: το χταπόδι 32.90 ευρώ, τα μπαρμπούνια 54,64 ευρώ, η τσιπούρα και τα φαγκριά 49,80 ευρώ και το φιλέτο του μπαρμπουνιού 74,85 ευρώ.
Από τη μεριά του ο Γιώργος Αυτιάς σχολίασε: «Τα ψάρια ψαρεύονται δίπλα στην Αμβέρσα οπότε δεν είναι μεγάλη η απόσταση».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.