Σοβαρό ατύχημα με τραυματία έναν ποδηλάτη όπου ακρωτηριάστηκε το χέρι του, συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Ιεράπετρα Κρήτης.
Ο 63χρονος ποδηλάτης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Νικόλαος, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε.
Σύμφωνα με το cretalive ο 63χρονος άνδρας έκανε ποδήλατο στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα της Ιεράπετρας πίσω από γνωστό ξενοδοχείο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε χωματουργικό μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στον δρόμο.
Το αποτέλεσμα της πτώσης του ήταν να ακρωτηριαστεί στο χέρι.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κατόπιν εισήχθη στη ΜΕΘ.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.