Τη ζωή του έχασε 45χρονος οδηγός αυτοκινήτου νωρίτερα, σήμερα, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στο ρεύμα προς Χαλκιδική, πριν την αερογέφυρα για αεροδρόμιο.
Συγκεκριμένα, το συμβάν έγινε στη 1 το μεσημέρι, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε διαχωριστική νησίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε το όχημά του.
«Φως» στα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να δείξει το πόρισμα της νεκροτομής που αναμένεται να διενεργηθεί.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.