Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑτης Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 61χρονος άνδρας που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος σε φρεάτιο ανελκυστήρα νεοανεγειρόμενης οικοδομής, στην περιοχή της Θέρμης.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άντρας κατέληξε στο φρεάτιο ανελκυστήρα της οικοδομής ακόμα δεν έχουν ξεκαθαριστεί ενώ οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης που έχουν αναλάβει την υπόθεση, διερευνούν καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο 61χρονος φέρεται να έπεσε θύμα ληστείας.
Σημειώνεται ότι για την ανάσυρση του άντρα από το φρεάτιο, που έγινε περίπου στις 9 το πρωί, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.