Την απόφαση να κλείσει ο δρόμος στην παλιά ΕθνικήΠατρών - Κορίνθου στο ύψος του Ελαιώνα από σήμερα το απόγευμα και όσο διαρκέσουν τα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται, υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Φωκίων Ζαΐμης.
Όπως εξήγησε μιλώντας στο thebest.gr το μέτρο είναι προσωρινό και προληπτικό και αφορά στη διακοπή κυκλοφορίας στο σημείο λόγω της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων και του κινδύνου να σημειωθούν κατολισθήσεις, γεγονός που έχει συμβεί στο παρελθόν.
Στο πλαίσιο αυτό θα γίνεται παράκαμψη μέσα από το χωριό του Ελαιώνα, ενώ το μέτρο θα ισχύσει από σήμερα μέχρι και όσο διαρκέσουν τα φαινόμενα εξήγησε ο κ. Ζαΐμης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το έκτακτο δελτίο καιρού, δηλαδή από το ύψος της διασταύρωσης προς την κοινότητα Ελαιώνα, έως την 2η διασταύρωση προς την κοινότητα Ζαχλωρίτικων. Κατά την διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας οι οδηγοί των οχημάτων θα μπορούν να εισέρχονται στον παράδρομο της «Ολυμπίας Οδού» στον Ελαιώνα και στη συνέχεια θα κινούνται μέσα από την κοινότητα των Ζαχλωρίτικων.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.