Άφωνα έμειναν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου σε αυτοκίνητο που οδηγούσε μίανεαρή δικηγόρος από την Αρμενία όταν εντόπισαν εντός του οχήματος 40 (!) νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο πριν τη 1.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου στην Αθήνα όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έλεγχο στο όχημα της 29χρονης δικηγόρου και εντόπισαν επιμελώς κρυμμένες 40συσκευασίες με κοκαΐνη μικτού βάρους 33,8 γραμμαρίων καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.
Η 29χρονη συνελήφθη και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ:
«Αναφέρεται ότι, την 00:50’ ώρα της 14-08-2024, στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υ.Δ.Ν. κατελήφθη η δράστις, επαγγέλματος δικηγόρος, να κατέχει επιμελώς κρυμμένα εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, σαράντα (40) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους -33,8- γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
• Κοκαΐνη βάρους -33,8- γραμμαρίων • Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο • Μία ζυγαριά ακριβείας
Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 14-08-2024, ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.