Ο πατήρ Φανερός, η ψυχή της Παναγίας της Τήνου, πάντρεψε χθες τον γιο του
Ο Γιάννης και η Στέλλα υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα
Σε μια λαμπρή τελετή με εκατοντάδες καλεσμένους και χοροστατούντος του Μητροπολιτή Σύρου παντρεύτηκε χθες, Σάββατο, στην Παναγία της Τήνου ο γιος του Πατέρα Φανερού, Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μεγαλόχαρης, Γιάννης την αγαπημένη του Στέλλα.
Ο πατέρας Φανερός συνόδευσε τον γιο του στην εκκλησία της Παναγίας της Τήνου
Τόσο ο Γιάννης όσο και η Στέλλα υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα.
Μετά τον γάμο ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στο Bianco της οικογένειας του Αντώνη Δελατόλλα με καλεσμένους τους φίλους του νεόνυμφου ζευγαριού αλλά και των οικογενειών τους, όπως ο αρχηγός του Λιμενικού, αντιναύαρχος Γιώργος Αλεξανδράκης, ο Αθανάσιος Μαρτίνος με τη σύζυγό του, και πολλοί άλλοι.
Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο
Δείτε βίντεο από το παραδοσιακό γλέντι μετά τον γάμο
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.