Δίπλα στο σπίτι του συνελήφθη κρατούμενος που δραπέτευσε από νοσοκομείο
Ο 32χρονος είχε καταδικαστεί την περασμένη Παρασκευή για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και επρόκειτο να οδηγηθεί την Δευτέρα σε κατάστημα κράτησης
Μάνος Τσαγκαράκης
Κρυμμένος σε ένα άλσος στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε μετά από ανθρωποκυνηγητό που κράτησε σχεδόν 39 ώρες σε όλη την Θεσπρωτία ένας 32χρονος κρατούμενος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Φιλιατών, αλλά κατάφερε να δραπετεύσει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ο 32χρονος είχε καταδικαστεί την περασμένη Παρασκευή από το Αυτόφωρο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίαςκαι επρόκειτο να οδηγηθεί την Δευτέρα σε κατάστημα κράτησης για να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε. Ωστόσο, την Κυριακή εκδήλωσε ασθένεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο. Άγνωστο με ποιον τρόπο, ο κρατούμενος κατάφερε να ξεφύγει από την επιτήρηση του αστυνομικού που τον φρουρούσε και να το σκάσει από το νοσοκομείο χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν από τους αστυνομικούς για τον εντοπισμό του δραπέτη στην ευρύτερη περιοχή είχαν αποτέλεσμα το απόγευμα της Τρίτης, οπότε συνελήφθη στο άλσος που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι του και, με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, μετήχθη αμέσως σε κατάστημα κράτησης.
Σε μια χώρα όπου οι φυσικές καταστροφές μας δοκιμάζουν καθημερινά, η ασφάλιση της κατοικίας δεν αποτελεί πολυτέλεια. Είναι μια απαραίτητη κίνηση που δείχνει προνοητικότητα και εξασφαλίζει ουσιαστική προστασία, προσφέροντας σιγουριά και ψυχική ηρεμία σε μια δύσκολη στιγμή.
Αποκλειστικός προορισμός το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS, με περισσότερες από 130 κινηματογραφικές επιλογές και 4 back-2-back προβολές καθημερινά.