Μετέφεραν πάλι δυο τόνους λαθραίο φρέον από την Αλβανία

Μετέφεραν πάλι δυο τόνους λαθραίο φρέον από την Αλβανία

Ο 60χρονος μετέφερε 200 φιάλες που περιείχαν φρέον με ένα φορτηγό, με το οποίο είχε περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος

Freon
Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες, οι ελληνικές αρχές άναψαν κόκκινο στη μεταφορά ενός μεγάλου φορτίου ψυκτικού υγρού βάρους άνω των δύο τόνων που επιχείρησαν να μετέφερουν λαθραία από την Αλβανία τρεις αλλοδαποί ηλικίας 60, 33 και 29 χρόνων και ένας 52χρονος Έλληνας.

Ο 60χρονος μετέφερε 200 φιάλες που περιείχαν φρέον με ένα φορτηγό, με το οποίο είχε περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος το πρωί της Πέμπτης, από μη φυλασσόμενη διάβαση της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Στην περιοχή της Φλώρινας τον περίμεναν 52χρονος και ο 33χρονος που επόπτευαν τον χώρο κινούμενοι με αυτοκίνητο και ο 29χρονος που ήταν πεζός.

Όμως, τους εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής που οποίοι έκαναν έλεγχο στο φορτηγό και διαπίστωσαν ότι ο οδηγός δεν διέθετε παραστατικά εισαγωγής, εκτελωνισμού και δασμολόγησης για το φορτίο. Έτσι, τον συνέλαβαν μαζί με τους άλλους τρεις και τους οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενους για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ κατασχέθηκαν οι φιάλες με το φρέον, το φορτηγό και το Ι.Χ. μαζί με επτά κινητά τηλέφωνα.

Το πρωί της Μ. Τετάρτης, είχε συλληφθεί σε περιοχή της Φλώρινας άλλος ένας αλλοδαπός που είχε παραλάβει στα σύνορα 201 φιάλες με φρέον βάρους άνω των 2,5 τόνων χωρίς τα απαιτούμενα παραστατικά και τις μετέφερε με Ι.Χ. φορτηγό, με σκοπό να διοχετευτούν στην ελληνική αγορά.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά - Δείτε βίντεο

Οι νέες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά μετά το λεκτικό περιστατικό με τους τρεις μοναχούς


Λόπεζ - Αφλεκ: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη, ψάχνει ο καθένας για δικό του σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης