Ρομπότ Σοφία: Οι περιπέτειές του στην Ελλάδα - Έφαγε… τούμπα στη ΔΕΘ, ανακήρυξε «αυτόνομο κρατίδιο» την Κρήτη

Ρομπότ Σοφία: Οι περιπέτειές του στην Ελλάδα - Έφαγε… τούμπα στη ΔΕΘ, ανακήρυξε «αυτόνομο κρατίδιο» την Κρήτη

Δύο στιγμιότυπα που φέρνουν το ρομπότ Σοφία στην επικαιρότητα για τους… λάθος λόγους - Δείτε βίντεο με το «στραβοπάτημα» στη ΔΕΘ και ακούστε το ηχητικό όπου εκθείασε την Κρήτη λέγοντας πως θα μπορούσε να είναι «αυτόνομο κρατίδιο»

sophia-robot-1
Viral για τους λάθος λόγους γίνεται τις τελευταίες ώρες το παγκοσμίου φήμης ρομπότ Σοφία το οποίο βρίσκεται σε περιοδεία τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας.

Αν και τις τελευταίες ώρες το ρομπότ βρίσκεται στην Κρήτη, τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο από την παραμονή της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης προ ημερών. Οι πολίτες που βρίσκονταν εκεί την είδαν έκπληκτοι να προχωρά χωρίς προφανή λόγο από το σημείο στο οποίο στεκόταν, χωρίς να εντοπίσει σκαλοπάτι που βρισκόταν μπροστά με αποτέλεσμα να σωριάζεται στο έδαφος.

Δείτε βίντεο:

Ρομπότ Σοφία: «Στραβοπάτησε» και έπεσε στη ΔΕΘ

Το ρομπότ Σοφία έθεσε θέμα «αυτόνομου κρατιδίου» για την Κρήτη

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ για «γκάφα» ολκής κάνει λόγο ο ραδιοφωνικός σταθμός 98,4 της Κρήτης με αφορμή το ρομπότ A.I. Σοφία που παρουσιάστηκε χθες στο κλειστό της Αλικαρνασσού, στα Δύο Αοράκια, όπου φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής.

Το ρομπότ Σοφία, μεταξύ άλλων απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων οι οποίες είχαν ήδη σταλεί, προκειμένου να προετοιμαστούν και να απαντηθούν καταλλήλως. Όταν όμως το ρομπότ Σοφία άρχισε να τοποθετείται για την Κρητική διατροφή, στα πλαίσια και καμπάνιας για την Κρητική αγροτοδιατροφή, και να λέει το πόσο ευλογημένος τόπος είναι το νησί και ότι είναι παντού αυτάρκης αναφέροτας επί λέξει, ότι, «η Κρήτη θα μπορούσε να ήταν και ένα … αυτόνομο κρατίδιο»!

Η εκπομπή του Ράδιο 98,4 παρέθεσε το σχετικό απόσπασμα και έκανε και τα σχετικά απαξιωτικά σχόλια για γκάφα ολκής:
"Γκάφα" Ολκής με το A.I. ρομπότ "Σοφία" που έθεσε  θέμα "αυτόνομου κρατιδίου" για την Κρήτη


Η «Sophia the robot» που είναι πιο το πιο διάσημο ρομπότ Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων από τον κόσμο, από φορείς και δημοσιογράφους την περασμένη Παρασκευή, με την ίδια να απαντά δείχνοντας τις ικανότητές της και το ποσό καλά... διαβασμένη είναι.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπόνους έως 15% στο Δημόσιο: Ποιοι θα το παίρνουν και πώς θα επιλέγονται - Όσα πρέπει να ξέρουμε σε 9 ερωταπαντήσεις

Έρευνα Κάπα Research: Πόσο εμπιστεύονται οι Έλληνες τον θεσμό της Εκκλησίας, πόσοι είναι υπέρ του διαχωρισμού με το κράτος

Aίγυπτος: Ο δισεκατομμυριούχος Ankur Jain παντρεύτηκε την πρώην παλαίστρια Erika Hammond στις πυραμίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης