Στη σύλληψη δυο ανδρών, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν αστυνομικοί στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου και στο Ηράκλειο.
Στη μια περίπτωση 40 χρονος αλλοδαπός που παρακολουθούσε τις κινήσεις της εν διαστάσει συζύγου του, χθες μεσημέρι στα Μάλια, πλησίασε την 40 χρονη γυναίκα και της επιτέθηκε σπρώχνοντας την και ρίχνοντας την στο έδαφος.
Στη δεύτερη περίπτωση, ένας 45χρονος επίσης αλλοδαπός, όπως ισχυρίστηκε η 38χρονη σύζυγος του, την έβρισε, την απείλησε και τη χτύπησε ελαφρά στο χέρι προκαλώντας της οίδημα.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.