ΕΚΠΑ: Ο αντιπρύτανης επέτρεψε να διακοπεί ο σέρβερ για να μην γίνουν οι διαδικτυακές εξετάσεις, λέει συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ
«Υπήρξε μια διαπραγμάτευσην με τον αντιπρύτανη Ευσταθόπουλο για να κλείσει για συμβολικούς λόγους για λίγη ώρα ο σέρβερ» υποστήριξε μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ
Μια διαφορετική διάσταση για το τι συνέβη με το σαμποτάζ στις διαδικτυακές εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έδωσε το πρωί της Τετάρτης το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Παντελής Βαϊνάς, ο οποίος ήταν παρών στην κινητοποίηση των διοικητικών υπαλλήλων και των φοιτητών το πρωί της Δευτέρας.
Σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο συνδικαλιστής «υπήρξε μια διαπραγμάτευσην με τον αντιπρύτανη Ευσταθόπουλο για να κλείσει για συμβολικούς λόγους για λίγη ώρα ο σέρβερ. Το δέχθηκε ο κ. Ευσταθόπουλος και έκανε διακοπή του σέρβερ εξ αποστάσεως. Ήταν μια συμβολική ενέργεια».
Όπως είπε, δε, αν ο αντιπρύτανης είχε αρνηθεί «δεν θα είχαμε κάνει τίποτα».
Μετά το πάθημα το ΕΚΠΑ προχωρά στη δημιουργία υποδομών για να να έχει εφεδρικό υπολογιστικό σύστημα, ενώ έλαβε επιπλέον μέτρα φύλαξης στο Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου.
Την ίδια ώρα έχουν αρχίσει να καλούνται εμπλεκόμενοι στο χθεσινό σαμποτάζ στο πλαίσιο της ΕΔΕ που διατάχθηκε από τις πρυτανικές αρχές. Ειδικά για τον υπάλληλο που ετέθη σε αναστολή καθηκόντων ενημερώθηκε από το Πανεπιστήμιο και η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»