Άγνωστοι προσπάθησαν το βράδυ της Κυριακής να κάψουν αίθουσα στο σχολικό συγκρότημα του 7ου και 9ου Γυμνασίου στον Βόλο, στο κτίριο «Μουρτζούκου».
Οι δράστες εισέβαλαν στο σχολείο από την πίσω πόρτα του 9ου και έσπασαν τζάμια αιθουσών, δύο πόρτες, αλλά και τις ντουλάπες με βιβλία και τα καθαριστικά που βρήκαν στους διαδρόμους.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το gegonota.news, οδηγήθηκαν από εσωτερική σκάλα στο 7ο Γυμνάσιο και συνέχισαν να βανδαλίζουν.
Έβαλαν φωτιά σε συμβατικό πίνακα μια τάξης, αλλά λόγω του υλικού κατασκευής η φωτιά δεν επεκτάθηκε γιατί θα λαμπάδιαζε το κτίριο.
Το πρωί οι διευθυντές των σχολείων αντίκρισαν εικόνα καταστροφής με σπασμένα τζάμια, διαλυμένες πόρτες και μαυρισμένους τοίχους από την απόπειρα εμπρησμού. Οι ζημιές στο σχολείο ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.