Ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στο 135ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού προς τα Ιωάννινα.
Ο οδηγός όταν αντιλήφθηκε πως έβγαιναν καπνοί από το όχημά του, σταμάτησε στην ΛΕΑ και κατάφερε να βγει από αυτό πριν αρχίσει να τυλίγεται στις φλόγες.
Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και έσβησαν την φωτιά, η οποία όμως προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο όχημα.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»