Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα 81χρονη μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της
Στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με 9 οχήματα
Μια ηλικιωμένη 81 ετών κινδύνεψε όταν προκλήθηκε φωτιά στην κουζίνα του διαμερίσματός της στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης (3/1) σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Γρ. Λαμπράκη 23 στην περιοχή Βάρνα των Συκεών.
Από το φλεγόμενο σπίτι οι πυροσβέστες απομάκρυναν την ηλικιωμένη η οποία υπέστη ελαφρά εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με 9 οχήματα.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.