Σοβαρό τροχαίο στο Λασίθι: Χωρίς τις αισθήσεις του 75χρονος μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (23/5) στο Λασίθι, στον επαρχιακό δρόμο Ιεράπετρας-Βιάννου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο πολύ σοβαρός τραυματισμός ενός 75χρονου άνδρα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, χωρίς τις αισθήσεις του.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.