Αποπνικτικές ήταν οι συνθήκες για μία ακόμη φορά στα Ιωάννινα με την υγρασία να παραμένει στα ύψη και σχεδόν σε όλη την διάρκεια του 24ωρου να είναι σε επίπεδα άνω του 80%.
Αποτέλεσμα της υγρασίας και της άπνοιας ήταν η ομίχλη η οποία κάλυψε την πόλη δημιουργώντας δυσκολίες στις μετακινήσεις, σύμφωνα με το epiruspost.
Μάλιστα, ο συνδυασμός της υγρασίας, της άπνοιας και της ομίχλης κρατά εγκλωβισμένη και την αιθαλομίχλη με τις τιμές των μικροσωματιδίων να είναι σε υψηλά επίπεδα και ειδικά τις βραδινές ώρες.
Ανήμερα των Χριστουγέννων και από νωρίς το απόγευμα η τιμή ήταν άνω των 150 μικρογραμμαρίων στο σταθμό που λειτουργεί στην πόλη ενώ ακόμη υψηλότερη ήταν στο σταθμό της Ανατολής.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!