Μια πραγματική χαράδρα άνοιξε στο οδόστρωμα στην Καλλιτεχνούπολη, όταν το φουσκωμένο ρέμα της Αγίας Παρασκευής υπερχείλισε εξαιτίας της κακοκαιρίας Erminio, προκαλώντας σοβαρές ζημιές και διακόπτοντας την κυκλοφορία.
Η τομή που σχηματίστηκε εκτείνεται σε μήκος περίπου 10 μέτρων, ενώ το βάθος της ξεπερνά τα πέντε μέτρα, αποκαλύπτοντας το μέγεθος της καταστροφής και τον σοβαρό κίνδυνο που υπήρξε για διερχόμενους οδηγούς.
Το μέγεθος της καταστροφής από ψηλά
Το drone του Πέτρου Ξενάκη κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες από το σημείο τις οποίες δημοσιεύει η ιστοσελίδα irafina.gr.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.