Στα λευκά ντύθηκε μεγάλο μέρος του Νομού Ιωαννίνων και κυρίως περιοχές της Κόνιτσας, του Ζαγορίου και του Μετσόβου, με τη χιονόπτωσηνα συνεχίζεται και την Περιφέρεια Ηπείρου βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου έχουν ενεργοποιήσει 14 μηχανήματα για τον αποχιονισμό, ενώ οι υπηρεσίες των Δήμων βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα για να παράσχουν βοήθεια όπου απαιτείται.
Οι περιοχές της Κόνιτσας, του Ζαγορίου και του Μετσόβου είναι εντυπωσιακά ντυμένες στα λευκά, καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται κατά διαστήματα σε διάφορες περιοχές. Για όσους πρόκειται να ταξιδέψουν προς αυτές τις περιοχές, συνιστάται να είναι προετοιμασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματά τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.
Στα «λευκά» έχουν ντυθεί και η Άνω Βροντού και ο Λαϊλιάς στις Σέρρες, καθώς η χιονόπτωση που ξεκίνησε χθες το βράδυ συνεχίζεται, χωρίς βέβαια την ίδια ένταση και αυτήν την ώρα.
Το ύψος του χιονιού έχει φτάσει τους σαράντα πόντους, ενώ πριν από λίγη ώρα, ξέσπασε χιονοθύελλα. Εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και του Δήμου Σερρών από νωρίς το πρωί καθαρίζουν από το χιόνι τους δρόμους.
Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.