Δύο άτομα ζακυνθινής καταγωγής, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για θανάσιμο τραυματισμό ζώου και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 43χρονος, καθ' υπόδειξη της 63χρονης, ιδιοκτήτριας του σκύλου, πυροβόλησε και θανάτωσε αυτό με τη χρήση κυνηγετικού όπλου.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο, ενώ επιπλέον, σε βάρος του 43χρονου βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.