Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η διάρρηξη σε γνωστή καντίνα, δεν τους ένοιαξε ούτε ο συναγερμός που χτυπούσε - Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η διάρρηξη σε γνωστή καντίνα, δεν τους ένοιαξε ούτε ο συναγερμός που χτυπούσε - Δείτε βίντεο

Οι δράστες πέταξαν τα κουτιά με τα λεφτά στον Περιφερειακό

diarriksi-17-20-arthrou_2
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι τρεις δράστες μπουκάρουν σε γνωστή καντίνα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Δευτέρας και καταφέρνουν να κλέψουν 3.000 ευρώ, εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.

Το ρολόι δείχνει λίγα λεπτά πριν τις 4 τα ξημερώματα όταν οι δύο από τους τρεις δράστες καταγράφονται από την κάμερα ασφαλείας να πλησιάζουν στην είσοδο της επιχείρησης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας λοστους, ενώ ένα λεπτό αργότερα καταφέρνουν να εισέλθουν στον εσωτερικό χώρο.

Δείτε βίντεο από τη διάρρηξη στις 20 Νοεμβρίου:


Κλείσιμο


Με γρήγορες κινήσεις ο ένας από τους τρεις εντοπίζει το χρηματοκιβωτιο, κάνει άνω - κάτω τον χώρο και καταφέρνει να αρπάξει δύο κουτία που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 2.791 ευρώ και, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ήταν οι εισπράξεις της ημέρας. Σε όλη τη διάρκεια της διάρρηξης ηχούσε ο συναγερμός ενώ οι κινήσεις τους καταγράφηκαν καρέ - καρέ από τις κάμερες ασφαλείας.

Οι τρεις δράστες, ηλικίας 19, 23 και 39 ετών, τράπηκαν σε φυγή, όμως η κινητοποίηση των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης ήταν άμεση και εντοπίσθηκαν στην Περιφερειακή Οδό όπου και συνελήφθησαν. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών πέταξαν στον Περιφερειακό τα κυτία, τα οποία περισυλλέχθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Δείτε βίντεο από τη διάρρηξη στις 17 Νοεμβρίου:



Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, αυτή είναι η τέταρτη φορά που το κατάστημα γίνεται στόχος διαρρηκτών. Μόλις την περασμένη Παρασκευή άγνωστοι δράστες εισήλθαν ξανά στο κατάστημα όμως έφυγαν με άδεια χέρια αφού δε βρήκαν χρήματα στο εσωτερικό τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Περιστέρι: Τουλάχιστον 20 παιδιά κοιτούσαν και κατέγραφαν τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης - Δείτε βίντεο

Σπαρτιάτες: Ως ύποπτοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος καλούνται 10 βουλευτές

Βέλος: Εισαγγελική παρέμβαση για τις ζημιές στο ιστορικό αντιτορπιλικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης