Θεσσαλονίκη: «Έχασα την Ειρήνη μου» - Συντετριμμένος ο σύντροφος της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της

Θεσσαλονίκη: «Έχασα την Ειρήνη μου» - Συντετριμμένος ο σύντροφος της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της

Ήταν χωρις σφυγμό πεσμένη στο πάτωμα, λέει στο protothema.gr γιατρός που της έκανε ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ

24xronh-arthrou
«Έχασα την Ειρήνη μου» ήταν τα λόγια που είπε ο 54χρονος στους ενοίκους της πολυκατοικίας, λίγα λεπτά αφότου εντόπισε νεκρή τη νεαρή σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας, όταν ο 54χρονος έφυγε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου για να αγοράσει τροφές για γάτες και η 24χρονη κοπέλα φέρεται ότι μπήκε να κάνει μπάνιο. Μόλις ο σύντροφός της επέστρεψε στο διαμέρισμα την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της πεσμένη στην ντουζιέρα και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, όμως πάρα τις προσπάθειες των διασωστών η νεαρή κοπέλα κατέληξε.

Η άτυχη 24χρονη:

24hroni
24hroni-
24hronii


Ο σύντροφός της 24χρονης ανέφερε στους διασώστες και στην αστυνομία ότι η κοπέλα μπήκε για ντους με αναμμένο τον θερμοσίφωνα και όταν εκείνος την εντόπισε νεκρή έπιασε το τηλέφωνο μπάνιου και αισθάνθηκε ότι είχε ηλεκτρική τάση και τότε προσπάθησε να την τραβήξει για να την απομακρύνει. Έτσι υπέθεσε ότι έπαθε ηλεκτροπληξια.

Κλείσιμο
Λίγο νωρίτερα οι ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει για βοήθεια και να ρωτάει σε κατάσταση σοκ «ποιο είναι το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ». Γυναίκα η οποία είναι γιατρός και διαμένει στον κάτω όροφο έτρεξε αμέσως για να προσφέρει βοήθεια μόλις άκουσε τις φωνές.

Δείτε φωτογραφίες από το διαμέρισμα της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη:

24xronh-thessaloniki__1_
24xronh-thessaloniki__2_
24xronh-thessaloniki__3_


Όπως είπε στο protothema.gr, η άτυχη κοπέλα ήταν πεσμένη στο μπάνιο γυμνή και δεν είχε σφυγμό. Δεν έφερε τραύματα στο σώμα της και πάρα τις προσπάθειες που έκανε η γιατρός να την επαναφέρει στη ζωή με (ΚΑΡΠΑ), μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ, δεν τα κατάφερε.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιούν έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου, ενώ η σορός της 24χρονης μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα θέρμανσης: Έρχονται νέα μέτρα στήριξης ενόψει χειμώνα

Θεσσαλονίκη: Με ανοιχτό θερμοσίφωνα έκανε μπάνιο η 24χρονη που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

ΗΠΑ: Μηχανόβιος πλήρωσε ακριβά την... μαγκιά του - Πήγε να περάσει ανάμεσα από φορτηγό και αγροτικό, κατέληξε με 20 κατάγματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης